The way out is within
A kiút befelé van

LIVE your LIFE ALIVE
Mental - Emotional - Phisical Health & Fitness

Isten hozta a weboldalunkon!

Itt részletes információt talál Dr. Zsuról
és az ALIVE – ÉLVE ÉLD AZ ÉLETED programról.

Új, online tanfolyam ingyenes ismertetővel ITT!

Kedves Olvasó!


Isten hozta az oldalunkon és az ALIVE- Élve Éld az Életed program megismerésén. Valószínű, hogy választ keres a problémái megoldására vagy hasonló élet tapasztalatokon mentünk át, és vonzottuk be egymást. Engedje meg hogy megosszam ezeket magamról röviden itt és részletesebben kesőbb.
Tört család, 40 éves személyi nehézség, önbizonyítás, többszörösen sikertelen párkapcsolatok, amit a sport és karrierrem építésével kompenzáltam. A tanulás és fejlődés a véremben van ezért minden nehézséget a szakmai majd személyi fejlődésem felé irányítottam. Elköteleztem az életem a változásnak, transzformációnak és jó emberré válásnak valamint mind ennek a tanításának.

Dr. Fajcsák-Simon Zsuzsanna

Ph.D., M.A., M.A., M.Sc., CNS.

Az Integrális egészség modernkori oktatásának megalapítója

A Kulcs az Önmegvalósításhoz

Dr Zsu egy „vegyész”, aki a nyugati és keleti egészség kultúrát kapcsolta össze. A jóga többezer éves integrális egészségre vonatozó tanitásait, a nyugati tudományokkal összekapcsolva Dr. Zsu modernizálta és építette oktatási formulává, ami az életmódváltozás elsajátítását és gyakorlatba helyezesét teszi életre szólóan lehetővé. Dr Zsu kiképezte önmagát arra, hogy önmaga taníthassa mindezen trületeket. Dr. Zsu már 20 éve rájött: „Az egészséget nem lehet elérni csak egy dolog megváltoztatásával az életben. Mindent meg kell változtas a gondolkodástól az életmódod minden egyes részéig, hogy a teljes egész-séget elérd.”
Dr Zsu specialitása, hogy a bonyolultat egyszerűvé, a lehetetlennek látszót pedig lehetővé teszi. A félelmetest megérthetővé teszi és a megfoghatatlant emészthető kis egységekre bontja. Egyszerű lépések megtételével jön ki az egyén saját maga a félelem kontrollja alól. Az egyén önmaga győződik meg a megoldásról és éri el az érzelmi szabadságot, belső békét, boldogságot és egészséget. Dr. Zsu hozzásegíti az egyént, hogy az önmagában rejlő tudással összekapcsolódjon és ez által önmagát képes legyen kezelni az élet bármilyen szituációjában.

„Nyisd fel a félemeiden lévő lakatot,
engedd meg, hogy a szereteted és fényed teremtse meg a jövőd.”

Az Út

Dr. Zsu 25 éves tanulmányi, szakmai és személyes tapasztalatait 4 kontinensen élve, -életét négyszer újrakezdve-, Európától, Amerika Azsián át Ausztráliáig szerezte. Betekintést és széles tapasztalatot nyert a különféle kultúrákból, az ottani mindennapos életből és munkájából.

Kisgyermek korától másnak érezte magát, mert „mindent tudni akart”. A tanulási vágy és eredmény elérése vezette a sportban és tanulmányaiban is. Megszállott volt először a fizikai és sport teljesítmény maximalizálás folyamatának hatékonyabbá tételéről majd ez az életmódváltás folyamatának egyszerűbbé és megvalósíthatóbbá tételére terjedt ki. Ekkor vált nyilvánvalóvá számára, hogy az élet nem igazán arról szól, hogy mit érünk el, hanem mennyire boldogan, szeretetben és értelemmel tudjuk leélni az életünket.

Dr. Zsu 4 egyetemi diplomájához (3 mester fokozat és egy Phd: testnevelés, sport élettan, klinikális táplálkozás, nevelés és sport tudományok) különböző szakmai továbbképzésekkel (Funkcionális orvoslás, NLP coach, Yoga mester tanár) egészültek ki, a tudományos alapok lefektetésére. Elsők között, kapcsolta össze a hagyományos tudomány leghatékonyabb módszereit, a keleti kultúrák egészséges életmódot kialakító, egészség megőrző, preventatív technikáival. Így született 2008-ban az ALIVE – ÉLVE ÉLD AZ ÉLETED, integrális egészség oktatási programja.

Mi is az ALIVE?

Alive, az Élve Éld az Életed, gyakorlati tapasztalatra épülő tanulás, hogy kifejlessze az egyénben a referencia érzést, tapasztalatot, amire építve önmaga által képes egészséges életvezetését önmagától irányítani. Alive, egy különleges program, ami megadja az egyénnek, hogy megtegye az első legnehezebb, lépéseket, majd folytassa tovább a lépéséket önmaga. A végső célt akkor éri el az egyén, amikor teljes mértékben önmagát érzelmileg, szellemileg és fizikálisan teljes mértékben, totális egészségben, integráltan kezelni tudja.
Dr Zsu volt az első, aki az integrált egészség program 4 alapvető pillérét meghatározta, valamint, egészség fejlesztő és prevenciós oktatási anyagba foglalta. Dr Zsu önmaga tanítja mind a négy különböző tárgyat, amit általában 4 különböző szakembert igényel a tanításhoz.

”Mi mind különbözünk, de ugyanúgy egyformák is vagyunk”- mondja Dr Zsu. Az Alive egy forradalmi és evolúciót hozó program az egészségben, ami a változás gyakorlatba építését 4 szögből irányozza meg:

1

Hogyan gondolkozz: az érzelmi szabadágért, félelmek transzformálásánát a boldog, egészséges és értelmes élet kialakításához.

2

Hogyan étkezz: vércukorszint szabályzás és immun rendszer erősítés.

3

Hogyan mozogj: könnyen elsajátítható, gyakorlatias mozgás ami elősegíti a fizikai és mentális regenerációt, fiatalság megőrzés és folyamatos zsírégetés.

4

Hogyan pihenj: mentális, érzelmi és fizkia pihenés a leggyorsabb módon.

Mindezek együttesen hozzák létre az érzelmi, mentális és fizikai egészség egyensúlyát és erősítik az immun rendszert a lehető leggyorsabban.

Dr. Zsu tanulmányai és széles szakmai tapasztalata teszi lehetővé, hogy meglássa a probléma legmélyebb és egyben legegyszerűbb gyökerét, valamint különleges egyénre szabott megoldásokat alkalmazzon.

Dr Zsu személyesen, hitelesen követi mindazt az életvezetést amit tanít. Nézd meg az életét és munkáját, ami példaként szolgál. „Dr Zsu egy hiteles tanító” – mondják róla a tréningjei után.

„Ha én meg tudtam változtatni a belső rezgéseimet a félelmeim transzformációján és érzelmi sebeim gyógyításán át, akkor Te is meg tudod csinálni! Ha már én meg tudom mutatni, hogy lehetséges önmagad fizikális, mentális, intellektuális és érzelmi alapjait is menedzselni és igaz boldogságban élni, akkor Te is meg tudod! Ez élet pedig egy életre szóló gyakorlás.”

Tapasztaláson alapuló integrális egészség
Az egészség bentről jön

Dr Zsu 20 évvel ezelőtt felismerte, hogy az egészség nem csak egy dolog megváltoztatásával érhető el. Az egészséged az életed minden területén alkalmazandó. Ezen filozófiára alapozva Dr. Zsu megalkotta az Alive – különleges integrális egészség programot, létrehozva az egészségre nevelés evolúcióját, hogy Élve Éld az Életed.

A programot csoportosan tábor keretében illetve online lehet elvégezni. A program online végzése lehetővé teszi, hogy mindenki egyéni megérzése szerint tegye meg a változást élete azon területén amire elsőként elkészült. A változást pedig mindenki maga ideje szerint teszi meg.

A program érzelmi méregtelenítésen keresztül, belülről kifelé, éri el az életmódváltást. Az elmei beállítottság megváltozása hoz változást az aktivitás szintjére és az étrendre is. A belső szeretet, -önmagunk szeretete és elfogadása-, hoz változást a személyben, másokkal és a világgal való kapcsolataiban.

A legjelentősebb belső változás a mély belső béke. Ez a belső béke nyugtatja le a stressz élettani folyamatait ezért csökkenti az ételfogyasztást, hozzájárul a lúgosító ételek fogyasztásához, a vegeráriánus étrendhez és az aktív életmódhoz. A lenyugodott élettani folyamatok eredménye az egészségi problémák megoldódása, a gyógyszerek feleslegessé válása, az elhízás és degeneratív egészségi problémák megoldása.

A program egy új életutat és célokat nyit ki, a személy jövője számára.

ALIVE- különleges életegyensúly kiépítő program

A program egy stratégikusan tervezett nagyon egyszerűen felvázolt hosszútávú program ami életre szóló változást hoz. A program figyelembe veszi az egyéni különbségeket, valamint olyan mértékben mutatja az előre haladást ami az egyén számára a legmegfelelőbb. A program az egyén kezét fogva, támogatja és asszisztenciát nyújt az egyes lépések megtételéhez. A program nem teszi meg a lépéseket senki helyett, azt mindenkinek önmagának kell megtennie!
Az Alive program különlegessége nem csak a tartalomban rejlik, hanem a felépítésben és az előadásban is. A tanulás különböző technikái közül, Dr Zsu az NLP (Neuro Linguistic Programming) technikákat és az Elmetérképet használja a hatékonság optimalizásárára. A tartalom nagy körültekintéssel készült el a gyakorlatiasság, egyszerűség és hatékonyság figyelembevételével és szól azokhoz, akik a változás megtételére készek.
Dr. Zsu specialitása, az általános kifinomítása, ami a változást életre szólóvá teszi és a lehető legrövidebb idő alatt hozza létre. Dr. Zsu nagy fontosságot fektet az idő tényezőnek. A program minden lépéséhez időre van szükség. Az idő a gyakorláshoz, a türelem beépüléséhez szükséges. Minden lépést szükséges gyakorolni mielőtt a továbblépés lehetséges. Ez a program az útról szól, ami lehetővé teszi, hogy az egyén megtanulja érzelmileg, intellektuálisan és fizikailag is saját magát kezelni.
A tábor formájában végzett program különlegessége, hogy referencia tapasztalatot ad. Ez azt jelenti, hogy a változás első lépéseit az egyén a program alatt tapasztalja meg a saját bőrén. Az étrend és napi mozgás pozitív hatását már itt lehet érezni. Olyan gyakorlati tapasztaltra tesz szert a résztvevő, amit otthon tovább tud folytatni.
„A változásról nem beszélünk, hanem azt gyakorlatba tesszük.” Biztonságos támogatást kap mindenki, hogy az élete részévé tegye a változást. A változás lépésről lépésre beépül családba és a társasági körökbe is. A változás kitakarítja az addigi barátnak hitt embereket és elkezdődik az emberek egészség alapon való beáramlása az életünkbe.
A résztvevők csak annyi problémával néznek szembe amit készek is megoldani.
Mindenki megkapja azokat a speciális eszközöket ami a legmegfelelőbb az adott időben. Minden lépésre megfelelő időt kap a gyakorlásra mielőtt a továbblépés lehetséges.

Jelentkezés a tanfolyamra

Mit nem tartalmaz az ALIVE?

A program nem egy „séta a parkban”, nem egy varázslat, nem is egy éjszaka alatt megtörténő csoda, és nem is egy 48 órás fogyókúra. A program nem komplikált és nem bonyolult. Ezért a program nem szól mindenkinek!

Nincs kommerszionális gimmik és igérgetés, nincs képzelődés, vizualizáció, nincs hipnózis, nincs kántálás, nincs rituálé, nincs gyertya és füstölő nézés. Nincs relaxációs zene sem. Nincs semmi ami elvenné a figyelmet az arról hogy valaki önmagába befelé nézzen. A program egy utazás önmagunkba.

ALIVE: a belső utazás

Csodálatos és különleges módon hozza létre a változást, hogy az belülről induljon.
A program egy belső utazáson keresztül vezet. Különleges az ahogy eléred önmagad legbelül és kapcsolódzs össze a belső tudásoddal, megérzéseddel, az igazséggal, az intuícióddal és leszel képes a problémáid megoldására.

FLEXIBLE CODE

A program kinyitja az intuiciót, a belső érzéseket, felerősíti a belső hangokat és csodálatosan kezdi irányítani az életet. Mindenki megtanulja, hogy a problémáira önmagában keresse a megoldást. Ez a megoldás mindig is az égiek általi irányítás ami mindig az igaz, a helyes utat mutatja.

FLEXIBLE CODE

A program azért is különleges, mert a kezdetben nagyobb mértékű támogatást lassan az egyén mértéke szerint csökkenti. Az egyén, az új magatartásai beépülése alapján veszi át az életében történő dolgok megoldásának irányítását, ami mind a belső hangra épül.

Új barátokra találsz

Fórumok és speciális csoporthoz csatlakozás áll rendelkezésére azoknak, akik elvégezték a programot. Ezekben a csoportokban életre szóló barátságok kötődnek.

„Ebben a csoportban együtt lehetsz azokkal akik épp most mennek át amin Te is, valamint támogatást kaphatsz azoktól akik már átmentek azon nehézségen.”

A program azért is különleges, mert egy új közösséget hoz létre, azokból már egészséges elmei beállítottsággal rendelkeznek. Ez egy különleges lehetőség megismerni másokat és egészséges alapokra helyezett barátságot kötni. A barátságok és kapcsolatok az alapja az új generáció kiépülésének.

Milyen problémákra hoz ALIVE megoldást?

Az egész világ pánikol, görcsöl és stresszel, szorongással, félelemmel él. A legtöbben ezért zsibbadtságba és érzéketlenségbe menekülnek, robotként élve életüket, etetik magukat önszeretet helyett és folyamatosan gyarapszik a testsúlyuk. A boldogtalanság által létrejött gyűlölet az egyénben halmozódik, majd betegségekben, testi fájdalmakban jelentkezik. A fájdalmat kifelé sugározva az egyén roncsolja önmagát, a kapcsolatait, családját, és a társadalmat. A megtört házasságok, tört családban nevelkedett gyerekek növelik az egészségtelen életmódi szokásokat és menekülnek innen az emberek a függőségekbe.

.Az Élve Éld az Életed program segítséget ad, hogy mindenki megoldja magában a szomorúságot, depressziót, szeretet érték és önbizalom hiányt, . A program tele van olyan hasznos gyakorlati eszközökkel amit az élet bármely részében alkalmazni lehet.

A program segíti a szülőket, hogy megoldják a szülő-gyerek problémákat, szeretettel és kedvesen, mindenkit építően. A szülők önmaguk gyógyulása gyógyítja meg a kapcsolatukat a gyermekeikkel is. A program segítséget ad a felnőtteknek is hogy időskorú szüleikkel is rendezzék a kapcsolataikat. Ha már nincs lehetőség fizikálisan rendezni a kapcsolatokat, mert a szülők már nem élnek, akkor önmagában rendezze az egyén a problémákat és engedje el a múltat.

A program teljes, a gondolkodástól, a táplálkozáson át a mozgásig és a pihenésig. A program kiutat ad a múltból és az evés függőségből, megvilágítja az utat ami a boldog és értelmes jövőbe vezet. Az út pedig az új magatartások és cselekvések gyakorlása.

A program az elengedés művészetén át tölti meg az életet szeretettel és bőséggel.
A programon átmentek érzelmi gyógyulása a fizikai gyógyulást támogatja ami elősegíti a gyógyszer és függőség mentes életet.

Kinek szól a program?

Komolyan szeretnéd a változást, mert minden más jobb mint ami van?
Eleged volt az eddigi életedből és kész vagy a munkára? Ha igen, akkor jó helyen jársz!

ALIVE- Program segítséget nyújt azoknak akik újra szeretnék kezdeni az életüket. A program maga az Újrakezdés művészete. Legyen valaki párkapcsolati szakítás után, karrier váltás előtt vagy ha már kirepültek a gyermekek az otthonból és szeretne az életbe visszakapcsolódni. A program speciális segítséget ad azon fiataloknak, akik tört családból jönnek és azoknak akik elveszve érzik magukat ezen a technológiával irányított világban. A program szükségszerű segítség a fiataloknak hogy értelmes jövőt tudjanak kiépíteni maguknak.

Ezt a különleges személyiségfejlesztő programot szeretnénk iskolai tananyag részévé tenni egyetemeken illetve művelődési házakban is, hogy mindenkinek elérhető legyen..

Online kurzus

Az ALIVE programot egyénileg online vagy 3 napos tábor keretében végezheti el. Az online kurzus 8-10 órás konzultáció-coaching, 5 video formájú konzultációban, ami 10-12 hét alatt végezhető el. Ez a 3 hónap csak Önről szól. Ezen idő alatt végezzük el a félelmek és blokkok transzformációját és jutunk hozzá az új életinstrukcióihoz. Hangsúlyt fektetünk az érzelmi fájdalom és limitáló hitek elengedésére és transzformációjára is. Ezekkel állítja fel önmagának az új életvezetését. A felülemelkedés művészetével tanulja meg az életének bármely eddig nehéz részének kezelését. Ezen idő alatt sajátíthatja el a kiegyensúlyozott étrendet és életébe építhető mozgást. Nagy hangsúlyt fektetünk a pihenés elsajátítása: Alvás nélkülii alvásra és a légzésfigyeléses meditációra ami a tárgyilagos megfigyelés és éberségét is tréningeli. Élet értékek értékelésén át jutunk el a célokhoz állításához és a pozitív életcélok életútba való építéséhez.

További részletekért kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

drzsuevents@gmail.com

3 napos tábor: Áttörés a boldogságba

A 3 napos program egy csoportos és bentlakásos program, ami az Áttörés a boldogságba címet viseli.

A kurzus tartalmilag megegyezik az egyéni kurzuséval, csak könnyített, a csoport által megengedett formában. Előadás és workshop formájában adjuk le a programot, hogy mindenki a lehető legtöbb tapasztalatot szerezze. Ezt szolgálják a közös és egyéni gyakorlatok végzése is. A tábor kis csoportban zajlik, hogy mindenki kapjon időt egyéni interakcióra is Dr. Zsuval. A csoportos formátum segít az egyéni tapasztalatok megosztására és a csoport támogató erejének kihasználására is. Új barátságok szövődnek amik a tábor után is folytatódnak. A tábor előnye, hogy a vércukorszint szabályzás és gluten mentes étrendet meg is tapasztalhatja hiszen a tábor ideje alatt így étkezünk. A reggeli jóga és az egész napot átszövő időzített meditációk segítenek, hogy az óriási mentális is érzelmi munkát el is végezzük a 3 nap alatt. Ezzel megtapasztaljuk a mozgás energizáló és a meditáció regeneráló erejét.
A tábor brochurája itt tekinthető meg:

További információ és jelentkezés:
drzsuevents@gmail.com

Dr Zsu intellektuális portofóliója

Dr. Zsu 3 mester fokozattal (ebből kettő amerikai egyetemen), egy PhD doktori diplomával, Funkcionális medicina (Amerika), NLP coach (Malájzia), és jóga mestertanári (Malájzia) szakvizsgáival, önmaga is folyamatosan gyakorol és tanul. A tanítása őszinte, egyezik a saját életvitelével. Amikor találkozik Dr. Zsuval akkor fogja érezni mitől is olyan más mint egy motivációs tanár. Dr. Zsu vezér egyéniség, a modernkori integrális egészség oktatás uttörője.
Nemzetközi tudományos konferenciákon ad elő táplálkozásból (vércukorszint szabályzás, elhizás kezelés, hatékony fogyás és megelőzés), valamint a mozgás mint orvosságként való alkalmazásáról. Dr Zsu mint jóga mester tanár, saját 200 órás tanárképző programjával, nemcsak jóga tanárokat képez, hanem a tanít jógát publikum részére is. Elvonulások, bentlakásos táborok, mellett tréningjei ismertek számos egyetemen, iskolában óvodában és cégnél és profi sportok körében nemzetközileg. Dr. Zsu programját a legelszántabbak részére online video hívás formájában teszi lehetővé.
Dr. Zsu 10 től 1000 résztvevőig tartja a csoportos programjait. Társadalmi célú munkaként, Dr. Zsu 5 éven keresztül vasárnap reggelente tanított ingyenes jógát és meditációt Karachi város tengerpartján a publikumnak ami 10 től 100 főig terjedt. Dr Zsu tanított jógát és meditációt női börtönben is és adott tréninget a rendőr akadémián is.
Tedd Dr. Zsu-t bármilyen helyzetbe és fogja tudni pontosan mit kell tanítania ott.
Az Univerzumon, meditáción keresztül jött tudás ad különleges erőt a tanításainak. Az égiektől kapott bölcsességek egy különleges instrukcióval jöttek: hogy ossza meg ezt a tudást a világgal.
A 2018-ban írt könyvét (A boldogság félelmekbe zárt titkai) önmaga adta ki magyarul és ezen könyv angol kiadása Amerikai kiadó által USA-ban van 2019-ben folyamatban, ami világszerte teszi elérhetővé ezen tudáshoz való hozzájutást.
Dr. Zsu egy egyéniség, szenvedéllyel és égiek általi elhivatottsággal, hogy járuljon hozzá az egészség nevelés reformjához és támogassa a világbékét.
Dr. Zsu úttörőkéntvett részt több más életmódi változásban Magyarországon (a sport és fitness aerobic, funkcionális edzés, glikémiás kontrol és gluten mentes étrendek valamint immunrendszer erősítése). Saját vitamin vonalát Pakistánban alakította ki. A tudása mindig is megelőzte a világot. Ezért is mindig úttörőként törte az utat és hozott tudást a publikumnak.

Most viszont megérett az idő hogy elhozza ezt a tudást ami elhozza gyógyulást a léleknek, és hozzájáruljon hogy a világ egy boldogan élhető hellyé váljon.

A személyes út

„Az életem eddigi részére visszatekintve a legnagyobb siker, hogy a nehézségeket könnyedséggé tudtam alakítani. 1969 Szeptember 25-én születtem, Miskolcon.
Nagy hálát érzek szüleimnek az életemért és az összes tapasztalásért amit tőlük kaptam. Sajnos a dühüket egymás ellen nem tudták megoldani és család egysége szét is tört ezáltal. Senki nem érezte magát otthon az otthonunkban így én sem. A válás volt a legjobb megoldás, mert így mint sok mindenki más is, megtalálhatták életük párját.
A legtöbb időt gyermekként a szomszéd néninél töltöttem, ahol elfogadást, elismerést és dícséretet kaptam ami számomra szeretet forrása volt. A gyermekkori versengés a figyelemért megtanitotta, hogy az értékem a teljesítményemhez és a szeretetet feltételhez kössem. Aktív izgága gyerekként a sportban találtam otthont. „Mindegy csak első legyek és figyeljenek rám” motivált, hogy tanulmányaimban is kiválósággal bizonyítsak, hogy értékesnek érezzem magam. Negyven évet töltöttem el önmagam bizonyításával az életem szakmai és személyes részén is. Folyamatosan függtem a nehézségek, fájdalom és neheztelés teremtésétől. Mind ezek sikertelen párkapcsolatokat és a nehézségek letörésén át elért szakmai sikerhez vezettek. A sportból jött keménységemmel, erőmmel és kitartásommal építettem többszörös karriert.
Az életem nehézségének mély pontját elérve jöttem rá, hogy mindeddig a kritizálásom, dühöm, neheztelésem, kisebbségérzetem és elutasításommal való szembenézéstől futok el. Életemben négyszer futottam el 4 különböző kontinensre és kezdtem újra az életem. Így tovább tudtam folytatni az életem tele kompenzációval, érzelmi manipulációcval és kontrollálással. A kontrollálás legjelentősebb pontja önmagam kontrollja volt. A különböző diéták és erős edzések által kontrollja alatt és attól függve élve kerülhettem el a családban genetikus elhízást. Így tudtam a testem vékonyan tartani. Ha többet ettem és kevesebbet mozogtam viszont, azonnal jöttek fel a kilók.
Negyvenéves koromra ütött szembe és kaptam vissza az élettől a karmát, amit teremtettem a kondiconált elmémmel. A tükörbenézés teljesen darabokra tört engem, úgy hogy 2010-ben majdnem feladtam. De egy halvány belső hang mondta meg meg kell változzak, és lépegetnem kell tovább az életben. Fel kellet vállaljam a felelőséget az életemért, a szerelmi csalódásokért és azért, hogy megváltoztassam az életem, a sorsom kimenetelét. Meg kellett tanulnom elfogadni és szeretni feltétel nélkül azt az embert, akit gyűlöltem és folyamatosan elfutottam előle, ez pedig önmagam volt. Szorgalmas és kitartó munka a Vipassana meditácós kurzusok és napi gyakorlás, nagyban hatékonnyá tette a mentoraim segítségét. Így mentem át az átmeneti hullámos és göröngyös időszakon amig megtanultam elenged a félelmem a szeretettől. A hároméves aktív gyógyulás lehetővé tette, hogy megtanuljam magam szeretni úgy ahogy vagyok, elvárások nélkül élni, és megtanulni bízni magamban és másokban is. Ezáltal pedig elfogadni és szeretni másokat is úgy ahogy vannak. Megállt a hízékonyság és a testem beállt egy egészséges állapotra.
Az elhivatottságom a gyógyulásra segített, hogy felálljak önmagamért, felálljak engem nem szolgáló kapcsolatokból és üzletekből. Mind ezen takarítás után pedig sikerült megalapozzak egy teljesen új életet, teljesen új alapokon.
Huszonnégy év külföldön tartózkodás után engedtem el a legfélelmetesebb félelmem, a Magyarországra való hazaköltözést. Ezután a félelem áttörése után röviddel 47 éves koromban ismertem meg azt az Embert akit az Univerzum küldött életem társává. Boldog házasságban élünk Nógrád megye zöldjében, a csendben és természetben. Egyszerű és nagyminőségű szeretettel teli életet élünk a 3 kutyusunkkal.
Itthonról dolgozom, interneten konzultálok az Élve Éld az Életed program egyéni résztvevőivel. Ezt a programot bentlakásos csoportos formában táborként tanítom itt Nógrád megye zöldjében. Utazom előadásokra és konferenciákra. A tanítás hatékonyságának növelésére sok videot készítek és írok. Az életem minden perce boldogsággal megelégedettséggel és hálával teli, hogy végre Élve élhetem az álom életem.”