Visszajelzések

R. Kati

Drága Zsu,
Csodálatos időutazásban volt részem ezen a csodálatos hétvégén. Az egész családom nevében mondok köszönetet Neked! Örök hálám!

Sz. Györgyi

Kedves Zsu,
Köszönöm a 3 napot! Tanulságom: az életemben a történések megoldása BENNEM van!

I. Gábor

Drága Zsu,
Tudod nem vagyok a szavak embere. Köszönöm, hogy megismerhettelek, és hogy lehetővé tetted a megújulásom elindulását. Köszönöm!

L. Ildikó

Hálát adok az Univerzumnak, hogy lehetőséget adott ide eljönni ebbe a csodás Zsu táborba. Itt tanultam elkezdeni a saját életemet élni és saját céljaimat elérni. Hálásan köszönöm! 

Eszter

Kedves Zsu,
Nagyon köszönöm szépen ezt a pár intenzív napot. Rávilágított arra, hogy még mi mindent kell tisztáznom és helyre tennem önmagammal szemben. Remélem, hogy ez egy folyamat, amely pozitív hatással lesz a kapcsolataimra és ahogy a körülöttem élőkkel és hozzám közel állókkal bánok. Köszönöm még egyszer!

D. Eszter

Drága Zsu!
Köszönjük ezt a csodás két napot, az útmutatást, egy kisebbfajta „megvilágosodást”! Velem leszel gondolataimban és remélem, hogy tanításaid életem gyakorlatává válik! Hálával, szeretettel kívánok Neked minden lehető jót! 

V. Judit

Drága Zsu
Így utólag belegondolva nem is tudtam igazán mibe is vágok bele. Köszönöm Neked, hogy belevágtam!
A második életem kezdődött el ezzel! Hálás vagyok Neked ezért! 

P. Tünde

Drága Zsu,
KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM!
Nagyon sokat tanultam, nagyon boldog vagyok! Örülök, hogy sok jó EMBERT ismertem meg! Köszönöm azt a szeretettel teli atmoszférát amit teremtettél! Köszönöm a Fényt és Hiteles EMBERT, aki vagy! Büszke vagyok RÁD! 

H.Zsuzsa

Drága Zsu,
Köszönöm a hitet,
Köszönöm az erőt,
Köszönöm a szeretetet amit ebben a két napban kaptam. 

M. Erzsi

Kedves Zsu,
Köszönöm ezt a csodálatos két napot! Sok tanulást! Az odaadó szerető munkád! Nagy öleléssel. 

Z. Balázs

Kedves Zsu,
Hálás vagyok a tanultakért. Sokat fog segíteni, hogy békében legyek önmagammal és környezetemmel. Köszönöm szépen!

N. Jusztina

Drága Zsu,
Köszönöm szépen a sok tanítást Neked! További jó munkát kívánok, sikerekkel! 

Edit

Kedves Zsu,
Nagyon köszönöm ezt az élményt, csoda vagy és a videóiddal együtt is segítettél a tavaly többhónapos depresszión, glutén és egyéb betegségek kapcsán olyan autentikus segítséget adsz, hogy azt nem tudom szavakba önteni. Hitet adsz, boldogságot, lényed reményt ad! Köszönöm éberen.

Sz. Merci

Drága Zsu!
Köszönöm, a segítségetek a csoporttal együtt a felemelkedésemben, ami a célom volt. Nagyon csodálatos élményeket éltem meg veletek. Nagyon hálás vagyok Zsunak, hogy rávilágított ismét a tanulás lehetőségeiről és a fejlődésről. A csapatnap meg azt köszönöm, hogy elfogadtuk a másikat.