The way out is within
A kiút befelé van

LIVE your LIFE ALIVE
Mental - Emotional - Phisical Health & Fitness

Isten hozta a weboldalunkon!

Itt részletes információt talál Dr. Zsuról
és az ALIVE – ÉLVE ÉLD AZ ÉLETED programról.

Kedves Olvasó!


Isten hozta az oldalunkon és az ALIVE- Élve Éld az Életed program megismerésén. Valószínű, hogy választ keres a problémái megoldására vagy hasonló élet tapasztalatokon mentünk át, és vonzottuk be egymást. Engedje meg hogy megosszam ezeket magamról röviden itt és részletesebben kesőbb.
Tört család, 40 éves személyi nehézség, önbizonyítás, többszörösen sikertelen párkapcsolatok, amit a sport és karrierrem építésével kompenzáltam. A tanulás és fejlődés a véremben van ezért minden nehézséget a szakmai majd személyi fejlődésem felé irányítottam. Elköteleztem az életem a változásnak, transzformációnak és jó emberré válásnak valamint mind ennek a tanításának.

Dr. Fajcsák-Simon Zsuzsanna

Ph.D., M.A., M.A., M.Sc., CNS.

Az Integrális egészség modernkori oktatásának megalapítója

A Kulcs az Önmegvalósításhoz

Dr Zsu egy „vegyész”, aki a nyugati és keleti egészség kultúrát kapcsolta össze. A jóga többezer éves integrális egészségre vonatozó tanitásait, a nyugati tudományokkal összekapcsolva Dr. Zsu modernizálta és építette oktatási formulává, ami az életmódváltozás elsajátítását és gyakorlatba helyezesét teszi életre szólóan lehetővé. Dr Zsu kiképezte önmagát arra, hogy önmaga taníthassa mindezen trületeket. Dr. Zsu már 20 éve rájött: „Az egészséget nem lehet elérni csak egy dolog megváltoztatásával az életben. Mindent meg kell változtas a gondolkodástól az életmódod minden egyes részéig, hogy a teljes egész-séget elérd.”
Dr Zsu specialitása, hogy a bonyolultat egyszerűvé, a lehetetlennek látszót pedig lehetővé teszi. A félelmetest megérthetővé teszi és a megfoghatatlant emészthető kis egységekre bontja. Egyszerű lépések megtételével jön ki az egyén saját maga a félelem kontrollja alól. Az egyén önmaga győződik meg a megoldásról és éri el az érzelmi szabadságot, belső békét, boldogságot és egészséget. Dr. Zsu hozzásegíti az egyént, hogy az önmagában rejlő tudással összekapcsolódjon és ez által önmagát képes legyen kezelni az élet bármilyen szituációjában.

„Nyisd fel a félemeiden lévő lakatot,
engedd meg, hogy a szereteted és fényed teremtse meg a jövőd.”

Az Út

Dr. Zsu 25 éves tanulmányi, szakmai és személyes tapasztalatait 4 kontinensen élve, -életét négyszer újrakezdve-, Európától, Amerika Azsián át Ausztráliáig szerezte. Betekintést és széles tapasztalatot nyert a különféle kultúrákból, az ottani mindennapos életből és munkájából.

Kisgyermek korától másnak érezte magát, mert „mindent tudni akart”. A tanulási vágy és eredmény elérése vezette a sportban és tanulmányaiban is. Megszállott volt először a fizikai és sport teljesítmény maximalizálás folyamatának hatékonyabbá tételéről majd ez az életmódváltás folyamatának egyszerűbbé és megvalósíthatóbbá tételére terjedt ki. Ekkor vált nyilvánvalóvá számára, hogy az élet nem igazán arról szól, hogy mit érünk el, hanem mennyire boldogan, szeretetben és értelemmel tudjuk leélni az életünket.

Dr. Zsu 4 egyetemi diplomájához (3 mester fokozat és egy Phd: testnevelés, sport élettan, klinikális táplálkozás, nevelés és sport tudományok) különböző szakmai továbbképzésekkel (Funkcionális orvoslás, NLP coach, Yoga mester tanár) egészültek ki, a tudományos alapok lefektetésére. Elsők között, kapcsolta össze a hagyományos tudomány leghatékonyabb módszereit, a keleti kultúrák egészséges életmódot kialakító, egészség megőrző, preventatív technikáival. Így született 2008-ban az ALIVE – ÉLVE ÉLD AZ ÉLETED, integrális egészség oktatási programja.

Mi is az ALIVE?

Alive, az Élve Éld az Életed, gyakorlati tapasztalatra épülő tanulás, hogy kifejlessze az egyénben a referencia érzést, tapasztalatot, amire építve önmaga által képes egészséges életvezetését önmagától irányítani. Alive, egy különleges program, ami megadja az egyénnek, hogy megtegye az első legnehezebb, lépéseket, majd folytassa tovább a lépéséket önmaga. A végső célt akkor éri el az egyén, amikor teljes mértékben önmagát érzelmileg, szellemileg és fizikálisan teljes mértékben, totális egészségben, integráltan kezelni tudja.
Dr Zsu volt az első, aki az integrált egészség program 4 alapvető pillérét meghatározta, valamint, egészség fejlesztő és prevenciós oktatási anyagba foglalta. Dr Zsu önmaga tanítja mind a négy különböző tárgyat, amit általában 4 különböző szakembert igényel a tanításhoz.

”Mi mind különbözünk, de ugyanúgy egyformák is vagyunk”- mondja Dr Zsu. Az Alive egy forradalmi és evolúciót hozó program az egészségben, ami a változás gyakorlatba építését 4 szögből irányozza meg:

1

Hogyan gondolkozz: az érzelmi szabadágért, félelmek transzformálásánát a boldog, egészséges és értelmes élet kialakításához.

2

Hogyan étkezz: vércukorszint szabályzás és immun rendszer erősítés.

3

Hogyan mozogj: könnyen elsajátítható, gyakorlatias mozgás ami elősegíti a fizikai és mentális regenerációt, fiatalság megőrzés és folyamatos zsírégetés.

4

Hogyan pihenj: mentális, érzelmi és fizkia pihenés a leggyorsabb módon.

Mindezek együttesen hozzák létre az érzelmi, mentális és fizikai egészség egyensúlyát és erősítik az immun rendszert a lehető leggyorsabban.

Dr. Zsu tanulmányai és széles szakmai tapasztalata teszi lehetővé, hogy meglássa a probléma legmélyebb és egyben legegyszerűbb gyökerét, valamint különleges egyénre szabott megoldásokat alkalmazzon.

Dr Zsu személyesen, hitelesen követi mindazt az életvezetést amit tanít. Nézd meg az életét és munkáját, ami példaként szolgál. „Dr Zsu egy hiteles tanító” – mondják róla a tréningjei után.

„Ha én meg tudtam változtatni a belső rezgéseimet a félelmeim transzformációján és érzelmi sebeim gyógyításán át, akkor Te is meg tudod csinálni! Ha már én meg tudom mutatni, hogy lehetséges önmagad fizikális, mentális, intellektuális és érzelmi alapjait is menedzselni és igaz boldogságban élni, akkor Te is meg tudod! Ez élet pedig egy életre szóló gyakorlás.”

Tapasztaláson alapuló integrális egészség
Az egészség bentről jön

Dr Zsu 20 évvel ezelőtt felismerte, hogy az egészség nem csak egy dolog megváltoztatásával érhető el. Az egészséged az életed minden területén alkalmazandó. Ezen filozófiára alapozva Dr. Zsu megalkotta az Alive – különleges integrális egészség programot, létrehozva az egészségre nevelés evolúcióját, hogy Élve Éld az Életed.

A programot csoportosan tábor keretében illetve online lehet elvégezni. A program online végzése lehetővé teszi, hogy mindenki egyéni megérzése szerint tegye meg a változást élete azon területén amire elsőként elkészült. A változást pedig mindenki maga ideje szerint teszi meg.

A program érzelmi méregtelenítésen keresztül, belülről kifelé, éri el az életmódváltást. Az elmei beállítottság megváltozása hoz változást az aktivitás szintjére és az étrendre is. A belső szeretet, -önmagunk szeretete és elfogadása-, hoz változást a személyben, másokkal és a világgal való kapcsolataiban.

A legjelentősebb belső változás a mély belső béke. Ez a belső béke nyugtatja le a stressz élettani folyamatait ezért csökkenti az ételfogyasztást, hozzájárul a lúgosító ételek fogyasztásához, a vegeráriánus étrendhez és az aktív életmódhoz. A lenyugodott élettani folyamatok eredménye az egészségi problémák megoldódása, a gyógyszerek feleslegessé válása, az elhízás és degeneratív egészségi problémák megoldása.

A program egy új életutat és célokat nyit ki, a személy jövője számára.

ALIVE- különleges életegyensúly kiépítő program

A program egy stratégikusan tervezett nagyon egyszerűen felvázolt hosszútávú program ami életre szóló változást hoz. A program figyelembe veszi az egyéni különbségeket, valamint olyan mértékben mutatja az előre haladást ami az egyén számára a legmegfelelőbb. A program az egyén kezét fogva, támogatja és asszisztenciát nyújt az egyes lépések megtételéhez. A program nem teszi meg a lépéseket senki helyett, azt mindenkinek önmagának kell megtennie!
Az Alive program különlegessége nem csak a tartalomban rejlik, hanem a felépítésben és az előadásban is. A tanulás különböző technikái közül, Dr Zsu az NLP (Neuro Linguistic Programming) technikákat és az Elmetérképet használja a hatékonság optimalizásárára. A tartalom nagy körültekintéssel készült el a gyakorlatiasság, egyszerűség és hatékonyság figyelembevételével és szól azokhoz, akik a változás megtételére készek.
Dr. Zsu specialitása, az általános kifinomítása, ami a változást életre szólóvá teszi és a lehető legrövidebb idő alatt hozza létre. Dr. Zsu nagy fontosságot fektet az idő tényezőnek. A program minden lépéséhez időre van szükség. Az idő a gyakorláshoz, a türelem beépüléséhez szükséges. Minden lépést szükséges gyakorolni mielőtt a továbblépés lehetséges. Ez a program az útról szól, ami lehetővé teszi, hogy az egyén megtanulja érzelmileg, intellektuálisan és fizikailag is saját magát kezelni.
A tábor formájában végzett program különlegessége, hogy referencia tapasztalatot ad. Ez azt jelenti, hogy a változás első lépéseit az egyén a program alatt tapasztalja meg a saját bőrén. Az étrend és napi mozgás pozitív hatását már itt lehet érezni. Olyan gyakorlati tapasztaltra tesz szert a résztvevő, amit otthon tovább tud folytatni.
„A változásról nem beszélünk, hanem azt gyakorlatba tesszük.” Biztonságos támogatást kap mindenki, hogy az élete részévé tegye a változást. A változás lépésről lépésre beépül családba és a társasági körökbe is. A változás kitakarítja az addigi barátnak hitt embereket és elkezdődik az emberek egészség alapon való beáramlása az életünkbe.
A résztvevők csak annyi problémával néznek szembe amit készek is megoldani.
Mindenki megkapja azokat a speciális eszközöket ami a legmegfelelőbb az adott időben. Minden lépésre megfelelő időt kap a gyakorlásra mielőtt a továbblépés lehetséges.

Jelentkezés a tanfolyamra